5ª Termoxocolatada

Categories : Excursions

Escrit el 9 October 2013, per Carles.

I 4 + 1 fan cinc, i tornem a convidar-vos un any mes, a que ens acompanyeu a despertar el Matagalls!

L’any passat vam tenir una sortida del sol extremadament freda, amb un temperatura de sensació de fred de -20º, realment tindriem que haver-la fet un mes abans, però aquest any les dates tornen a ser més normals, i esperm que el temps es comporti… Us convoquem doncs el dia diumenge 20 d’octubre del 2012 a les 5:45 de la matinada a l’aparcament de Collformic, amb l’objectiu de començar a caminar a les 6: Sigueu puntuals!.

Cal que porteu roba d’abric, allà dalt sempre refresca, ni que sigui pel vent. Qui vulgui portar-se una manta per esperar la sortida del sol, i sobretot, got, cullera i algun tovalló. El frontal és opcional, a la pràctica la lluna et dona la llum suficient per veure on trepitges i no xafar cap vaca.

Doncs ja ho sabeu, els que volgueu participar en aquesta 5a termococolatada, recordeu confirmar que veniu i si voleu xocolata i coca enviant un correu a peusinquiets @ peusinquiets.net, o bé deixant un comentari en aquesta entrada. Preveiem uns 1,5 o 2 € en funció dels que siguem. Aniria bé que ens ho féssiu saber com a molt tard el 16/17 d’octubre, per poder fer la previsió de teca.

Fins el dia 20 !

Enllaços a algunes de les anteriors Termoxocolatades:

http://www.peusinquiets.net/2009/10/nocturna-matagalls/
http://www.peusinquiets.net/2010/10/segona-termoxocolatada/

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: No hi ha comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala