La Marxa dels 400

Categories : Caminades populars

Escrit el 13 May 2011, per Carles.

Des del Consorci del Lluçanes, la Laura ens fa arribar una interessant proposta de caminada, de la quan ens fa 5 cèntims a continuació:
postalmarxadavant

(…) el proper 29 de maig (diumenge) organitzem des del Consorci del Lluçanès la Marxa dels 400. Es tracta d’una marxa no competitiva que pretèn unir el senderisme amb la cultura, el patrimoni local i la història.

La marxa dels 400 discorre per la ruta dels 400 anys, una ruta creada en commemoració de la creació, ara fa 400 anys, de la Sotsvegueria del Lluçanès. I per celebrar tal esdeveniment i inaugurar aquesta ruta, ens ha semblat escaient fer-ho amb una marxa que aplegui a 400 persones caminant.

Reunir 400 persones en una marxa de nova creació no és fàcil, i per això ens ha semblat interessant fer arribar la informació a persones que d’alguna manera fan difusió de temes senderistes i de marxes (…)Que us sembla, els ajudem a arribar a la xifra de 400 persones? Per més informació d’horaris i inscripcions, podeu anar a la pàgina del Consorci.

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: No hi ha comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala