3a Termoxocolatada, ja s’acosta!

Categories : Excursions, Osona, Peus Inquiets

Escrit el 6 October 2011, per Carles.

Diuen que a la tercera va la vençuda, però espero que no vulgui dir que aquesta serà l’última! Tornem a ser aquí un any després, i tot i que el blog ha estat bastant aturadot, aquesta cita amb el Matagalls no ens la podem perdre.

3atermoxocolatada
Després de l’èxit d’assistència de l’any passat, no podem sinó repetir la convocatòria, i tornar-la a obrir a tothom que s’hi vulgui apuntar, esperant que aquest any el sol es deixi veure una miqueta més que l’any passat. Us convoquem doncs el dia 16 d’octubre del 2011 a les 5:45 de la matinada a l’aparcament de Collformic, amb l’objectiu de començar a caminar a les 6: Sigueu puntuals!. Cal que porteu roba d’abric, que tot i la “tardor estiuenca” que estem tenint, a aquelles hores el dia 16 segur que fa fred… Qui vulgui portar-se una manta per esperar la sortida del sol, i sobretot, got, cullera i algun tovalló. El frontal és opcional, a la pràctica la lluna et dona la llum suficient per veure on trepitges.

Doncs ja ho sabeu, els que volgueu participar en aquesta 3a termococolatada, recordeu confirmar que veniu i si voleu xocolata i coca enviant un correu a peusinquiets @ peusinquiets.net, o bé deixant un comentari en aquesta entrada. Preveiem uns 1,5 o 2 € en funció dels que siguem.

Fins el dia 16 !

Enllaços a les anteriors Termoxocolatades:

http://www.peusinquiets.net/2009/10/nocturna-matagalls/
http://www.peusinquiets.net/2010/10/segona-termoxocolatada/

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: No hi ha comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala