Nocturna Matagalls + Termoxocolatada

Categories : Cims, Excursions, Osona

Escrit el 4 October 2009, per Carles.

2009-10-05 21-41-12 - IMG_3442
Inici i Final : Collformic
Llocs de pas : Cim del Matagalls
Peus Inquiets :Maria, David, Cris, Marta, Genís, Glòria, Pau, Elisa, Jordi, Núria Subirats, Nati, Núria Portabella, Carles
Més informació :Mapes, GPS, desnivell…

Des de la primavera que parlàvem de fer una excursió nocturna alguna nit de lluna plena, i aprofitar per veure la sortida del sol des d’algun lloc privilegiat. Per no allargar-ho més, i abans que el temps (meteorologic) s’ens tirés a sobre, el passat diumenge 4 vam fer el que vam batejar com a “Nocturna + termoxocolatada al Matagalls”!

L’excursió

2009-10-04 05-43-21 - img_2029 Aquesta excursió reconeixem que comença a hores no aptes per alguns, i a hores que molts potser tot just tornen a casa… però que voleu que us digui, hi han coses que per veure-les no hi ha més remei que matinar! Ha set una de les convocatòries amb més èxit fins la data, tretze persones! Vàrem quedar a les 5 del mati a Collformic, i després de que arribés tothom i uns bons estiraments, començavem a les 5:28 la pujada al Matagalls. Quasibé tothom va sortir amb el frontal al cap, i no vam tardar gaire estona a adonar-nos que no ens faria gens de falta, ja que els ulls s’ens van acostumar ràpidament a la foscor, i la lluna era tota la llanterna que necessitàvem. El camí es veia clarament, i no va fer falta treure el GPS, (que dúiem per si de cas) .

La pujada va durar una hora i mitja comptant alguna parada. Suposem que el fet de caminar de nit fa que vagis una miqueta més lent del que aniries pujant de dia. L’important és que vam acomplir el nostre objectiu de ser a dalt no només per veure sortir l’astre, sinó també per veure com s’anava fent cada cop més clar a mesura que passaven els minuts. Vam estar una horeta ben bona al cim, ben arrasarats del fred vent que bufava. L’Astre no ens va decepcionar i a les 7:52 apareixia la bola rogent enmig dels núvols, acompanyat d’un gran “Oohh” dels presents.

sortida-sol-matagalls

2009-10-05 21-42-46 - IMG_3466 El fred apretava i la decisió va ser de baixar a buscar un lloc on el vent no es notés tant i fotre-li ma a la xocolata. Això de la termoxocolatada havia portat molta conversa sobre de com fer-la, que si portar-la feta, ferla allà, amb sobres… al final la Maria i en David es van oferir a portar el seu supertermo, amb la xocolata ja preparada de la tarda abans. Que bona, encara fumejava i tot! Això sí ben sucada amb la coca que ens van portar la Cris i la Marta. Ens vam estar una bona estona acabant de veure com es feia de dia, gaudint de l’esmorzar d’altura, i quan van ser cap a les 9 del matí, avall que fa baixada. Tot baixant ens vam trobar els primers matiners que pujaven al Matagalls, que ens veure’ns no van poder evitar de demanar “però a quina hora heu pujat??” creient-se ells els primers visitants del dia. Ja esta bé de poder ser els primers d’alguna cosa de tant en tant no?2009-10-05 21-47-21 - IMG_3549

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: 7 Comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

7 Comentaris
 1. Escrit per Mireia el 4 October 2009 a les 11:23 pm

  quina passada!!!! quina enveja que em feu… avera si algun dia m’aviseu d’alguna excursioneta… que no veiem que jo també vui fer esport!!! jeje

  vagi mb familia!!!!

  ens veiem!!

  petons

 2. Escrit per Glòria el 4 October 2009 a les 11:39 pm

  UA! va ser geniial aquella excursioo! sempre men recordare:)
  ii les fotos qe has fet carles son precioses! m’encanten!
  fins la proxima! petons

 3. Escrit per Marta el 4 October 2009 a les 3:47 pm

  Gent que waiiii!!
  m’ha encantat veure les fotus quins records i…. QUIN FRED!!!! jajaja és bonissima akella fotu on sortim tots amb les mantes esperan la sortida del sol =D
  apalii doncs a veure quina és la pròxima!!
  salut!

 4. Escrit per David i Maria el 4 October 2009 a les 12:00 am

  Eeeeeeeiiiiiisss!!!

  Que nosaltres hi hem estat!!! En aquest lloc i en aquest moment tan guapos, en aquest freeedddddd i en aquest caliu de gent tan macaaaaaa!!!

  Moltes gràcies!!!

  Quan és la pròxima..??

  Petons!

  David i Maria

 5. Escrit per Eva Vilaro el 4 October 2009 a les 4:22 pm

  Quines fotus més boniques, realment tot això està molt currat! Iam si la pròxima vegada puc venir, me’n vaig morir de ganees. Apa, me’n vaig a estudiar.
  Petons i fins aviaaat!

 6. [...] fa quasibé un any de la primera pujada nocturna a Matagalls que peusinquiets va organitzar a l’octubre, i aquest any ens proposem de repetir-ho, com [...]

 7. Escrit per Goretti el 4 October 2009 a les 8:40 pm

  eeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii que guayy!!! m’encanta!! aquest any m’hi enxufu jo!! m’encanten les excursions nocturnes, bnu m’agraden totes!! jeje

  un petonas i felicitats!!

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala