4ª Termoxocolada

Categories : Excursions, Osona, Peus Inquiets

Escrit el 11 October 2012, per Carles.

I ja tenim la quarta aqui! Tornem a ser aquí un any després, i tot i que el blog segueix aturadot (esperem que per no molt tems, les obres ja s’acaben…), ens tornem a trobar amb el Matagalls ben d’hora ben d’hora.flyer

L’any passat vam tenir una sortida del sol realment espectacular, tal i com podeu veure a la imatge de sobre, i aquest any ja hem demanat als homes del temps que volem repetir, desafiant els malastrucs que ens pugin dir que “aquest any va a ser que no”. Us convoquem doncs el dia 28 d’octubre del 2012 a les 5:45 de la matinada a l’aparcament de Collformic, amb l’objectiu de començar a caminar a les 6: Sigueu puntuals!.

ATENCIÓ!! aquest any coincideix l’excursió amb el canvi d’horari d’hivern, per tant aneu amb compte amb els rellotges, doncs hem quedat a l’HORA VELLA. Si voleu venir a l’hora us hi voldrem igual, però llavors tingueu en compte que seran les 4:45 de l’HORA NOVA. Aneu molt alerta amb mòbils i despertadors modernets que canvien l’hora automàticament, busqueu el despertador més analògic i cutre que trobeu per despertar-vos aquell dia, sino fareu una hora tard!

Cal que porteu roba d’abric, allà dalt sempre refresca, ni que sigui pel vent, i aquest és és la més tardana, quasibé serem novembre. Qui vulgui portar-se una manta per esperar la sortida del sol, i sobretot, got, cullera i algun tovalló. El frontal és opcional, a la pràctica la lluna et dona la llum suficient per veure on trepitges i no xafar cap vaca.

Doncs ja ho sabeu, els que volgueu participar en aquesta 4a termococolatada, recordeu confirmar que veniu i si voleu xocolata i coca enviant un correu a peusinquiets @ peusinquiets.net, o bé deixant un comentari en aquesta entrada. Preveiem uns 1,5 o 2 € en funció dels que siguem. Aniria bé que ens ho féssiu saber com a molt tard el 22/23 d’octubre, per poder fer la previsió de teca.

Fins el dia 28 !

Enllaços a les anteriors Termoxocolatades:

http://www.peusinquiets.net/2009/10/nocturna-matagalls/
http://www.peusinquiets.net/2010/10/segona-termoxocolatada/

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: No hi ha comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala