Més samarretes!

Categories : Peus Inquiets

Escrit el 21 March 2010, per Carles.

Estem a punt de fer una comanda de samarretes per tota una sèrie de gent que ens l’havia demanada, i hem pensat que potser a algú més li agradaria tenir-la. És per això que us posem aquí una fotografia de les samarretes per fer venir salivera, a veure si algú s’hi anima!

El preu de la samarreta dependrà de la quantitat final que en fem, però contem que al voltant de uns 12 €. Si algú hi està interessat, que envii un mail a peusinquiets @ peusinquiets.net i el nostre equip de marketing, estilisme i alta costura l’assessorà sobre la talla indicada. (Lo de l’alta costura és perquè les samarretes les portem a muntanya ehh..)

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: No hi ha comentaris.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala