Cabrera i Pla d’Aiats – 1r aniversari peusinquiets.net

Categories : Excursions, Geocaching, Osona, Peus Inquiets

Escrit el 25 June 2010, per Núria.

IMG_0078
Data : 6 de juny de 2010
Inici i final: Sant Julià de Cabrera
Llocs de pas : Sant Julià de Cabrera, el Coll del Bram, Pla d’Aiats, mirador de la Senyera i Cabrera
Peus Inquiets : Cris, Joan, Pau Rodríguez, Elisa, Raül, Àlex, Òscar, Laura, Pau Fernández-giro, Marc, Carles i Núria
Més informació :Mapes, GPS, desnivell…

Ja ha passat un any des de la creació dels Peus inquiets! I què millor per fer? Doncs organitzar una caminadeta i un bon dinar per celebrar el primer aniversari! Després de pensar en diverses dates per poder celebrar l’aniversari dels Peus inquiets, finalment va arribar el dia pactat.

L’excursió

La celebració va començar entorn de les 10 del matí a Sant Julià de Cabrera, lloc on vam deixar els cotxes. Un cop allà, tot i que els pronòstics meteorològics no eren els millors, vam unir els ànims i vam iniciar el recorregut.

Amunt, amunt que fa pujada! I quina pujada! Recordeu com bufàvem? Però la pujada tampoc no ens va espantar i de seguida vam arribar al peu de les escales de Cabrera. Un cop allà vam emprendre rumb direcció al Pla d’Aiats fins arribar al fantàstic mirador de la Senyera. Hi heu estat mai? Doncs us ben assegurem que des d’allà la vista és espectacular. Es dominen els pobles més propers, com Cantonigros o L’Esquirol, l’Agullola de Rupit, els Cingles de Tavertet, la Plana… què més es pot demanar? L’únic punt feble del lloc era l’estat de la senyera. Uf… n’ha passat de sol i pluja aquella pobra! Possiblement una de les properes expedicions dels Peus Inquiets serà pujar-hi una nova senyera. Vindries?

Pla d'Aiats - Vista des del mirador de la Senyera

L’arribada a Cabrera la vam fer per les Marrades. Tot i que la pujada per les escales és més espectacular, aquesta és més planera. Un cop a dalt, tal i com us podeu imaginar, no hi va faltar el panxing de rigor. Ei! però no tot va ser descans eh! Vam buscar un geocaché i… el vam trobar!!!

IMG_0118 IMG_0147

Després de les pujades que havíem fet, el dinar al restaurant de Cabrera es va posar fantàsticament bé. Quina amanida, quin arròs, quin xai amb patates i quin postres! Tot absolutament boníssim. Ara calia només enfilar el camí de baixada que porta de Cabrera a Sant Julià de Cabrera. Ep! però abans la fotografia de rigor del primer aniversari!

Finalment, donar-vos les gràcies a tots aquells, presents i no presents a l’excursió, que heu fet possible aquest primer any dels Peus Inqueits. A tots vosaltres felicitats!

Felicitats Peus Inquiets!

IMG_0164

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: 1 Comentari.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

1 Comentari
  1. Escrit per Cristina Piella el 25 June 2010 a les 12:01 pm

    Ostres gent!
    Va ser una sortida estupenda!!!!… i ara a pel segon any!
    Felicitats a tots els Peus inquiets!

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala