Bastiments amb raquetes

Categories : Cims, Raquetes, Ripollès

Escrit el 12 February 2010, per Jordi.

Data : 7 de Febrer de 2010
Inici i final: Aparcament a les últimes curves de l’ estació d’esquí Vallter2000
Llocs de pas : Vallter2000, refugi Ulldeter, coll de la Marrana, Bastiments
Peus Inquiets : Cris, Jordi, Arnau, Laia, Mariona
Més informació :Mapes, GPS, desnivell…

Aparquem el cotxe a l’últim revolt de carretera que porta a l’estació d’esquí de Vallter2000. Des d’aquest punt surt un caminet on comença l’excursió.

L’excursió

Comencem el camí amb les raquetes de neu carregades a la motxilla. De seguida ja comencem a trobar neu, i ens posem les raquetes. Al cap de 25 minuts de començar a caminar arribem al refugi d’Uldeter.

Continuem el camí tot travessant les pistes d’esquí de Vallter2000 en sentit al coll de la Marrana, el camí no tenia pèrdua ja que semblava les rambles de Barcelona de la gent que hi havia gaudint de la natura.

Una vegada arribats al coll de la Marrana, a l’esquerra ens queda el cim Gra de Fajol i a la dreta el Bastiments. Tirem una panoràmica amb vista al Bastiment i seguim per la carena.Bastiments 2

Mica en mica el pendent es va accentuant i cada vegada estem més a prop del cim. A dalt hi feia molt vent i fred, però el dia era espectacular. No hi havia ni un núvol, es podia veure Montserrat, el Montseny, el golf de Roses etc, fins i tot algun alpinista que hi havia per allà deia que veia Mallorca, nosaltres no vàrem apreciar.

Bastiments 4Vam menjar algun bocata i quatre galetes per agafar força per la baixada i vam començar a baixar. Els primers metres de descens van ser els més tècnics ja que les raquetes que ens van llogar no eren massa bones i s’agafaven molt poc, cosa que feia que baixéssim mig patinant amb algun “patinassu” inclòs.

L’Arnau va fer l’esforç de pujar amb la taula de snow a l’esquena i va baixar surfejant, ens va esperar al refugi d’Ulldeter on vam dinar i descansar una mica. Amb la panxa plena vam continuar el poc tros camí que ens quedava fins al cotxe i cap a Vic. En resum ens va fer un dia preciós, va ser una excursió per recordar.

Vols deixar un comentari o llegir els que ha deixat la gent?? clica aquí: 1 Comentari.

Esciu el teu comentari

Nom (required)

Adreça de correu electrònic (required)

Comments

1 Comentari
  1. Escrit per Marta el 12 February 2010 a les 6:30 pm

    Uauuuu kina passada! jo vull poder venir a la pròximaa!! unes fotos moooolt bonikes!^^

Creative Commons License
Construït amb Wordpress
Dissenyat per Carles Bruguera, basat en un disseny de Speckyboy
Peus Inquiets està subjecta a una llicència de Creative Commons 3.0.
blogs catala